Pse na zgjodhet ne?

 • Mjekë të kualifikuar

  Qëllimi ynë është të ofrojmë një shërbim profesional me standardet më të larta të mundshme, me mjekët më të kualifikuar.

 • Ekipi mjekësor

  Trajtimi i të gjithë pacientëve behet me ndjeshmëri, etikë dhe përgjegjësi personale, si dhe kujdesin më të mirë të mundshëm.

 • Konsultim falas

  Niveli me I larte i cilësisë me të gjithë sistemin përfshirës, dhe konsultime 7/24 para dhe pas operacionit të transplantit të flokëve.

 • Cmimi me i mire

  Ne u ofrojmë pacientëve tanë të gjithë paketen gjithëpërfshirëse me çmimin më të mirë. Ju mund të merrni konsultime falas në internet ose në klinikën tonë.

 • Rezultate natyrale

  Me mbjelljen maksimale te folikujve ju mund të arrini rezultate natyrale per vetëm një ditë!

 • Mbështetje Online 24x7

  Ashtu si para edhe pas transplantit të flokëve, ekipi ynë mjekësor ju këshillon falas online.

hair transplant clinic albania
 • Transplanti i flokëve

  Ne ofrojmë transplantin e flokëve tuaj me metodat FUE, Sapphire FUE dhe DHI me të gjitha paketat përfshirëse.

 • Transplanti i mjekrës

  Transplanti i mjekrës dhe transplanti i mustaqeve është zgjidhja më e mirë për humbjen e qimeve ne keto zona.

 • Mbjellja e vetullave

  Edhe nëse keni humbje të qimeve në vetull, keni ende mundësi që vetullat tuaja të rriten përsëri.

 • Terapitë e humbjes së flokëve

  Ju mund të keni përsëri cilësinë e flokëve qe keni pasur me perpare, dhe të ndaloni humbjen e tyre.

NE KUJDESEMI

Ne kujdesemi ti trajtojme te gjitha problemet e pacienteve tone me ndjeshmeri dhe empati.


Ne ju ofrojme trajtime te ndryshme , dhe ju sigurojmë që vëmendja jonë do mbetet tek rezultatet dhe kënaqësine tuaj.

hair transplant albania.jpg

Pacientë të lumtur

në Pro Hair Bank

hair transplant albania.jpg

Pacientë të lumtur

në Pro Hair Bank

hair transplant albania.jpg

Pacientë të lumtur

në Pro Hair Bank

hair transplant albania.jpg

Pacientë të lumtur

në Pro Hair Bank

Metoda FUE është

procedura më e avancuar e mbjelljes se flokeve. Eshtë një procedurë tejet teknike, minimale dhe invazive me rezultate të mrekullueshme, dhe pamje natyrale. Kjo metodë eshte mënyra më efektive për të marrë vlera maksimale nga te gjithe folikujt dhurues. Gjatë një transplanti me FUE, mjeku profesionist nxjerr gjëndrat e flokëve nga zona dhuruese, qe eshte zakonisht pjesa e pasme e kokes, duke përdorur një instrument të specializuar për nxjerrjen e tyre.


Folikujt transferohen më pas në zonën marrese në kokën tuaj dhe implantohen ne grupe, nga një deri në katër folikuj,duke përdorur mikroskopin e fuqishëm stereo. Me kalimin e kohës flokët e vendosur rishtas do të rriten dhe do të duken krejtësisht të natyrshme.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Dallimi midis Sapphire FUE dhe Classic FUE është vetëm tek hapja e mikro-kanaleve. Gjatë procesit te krijimit të prerjeve brenda sitit marrës, kirurgu kryen Sapphire FUE duke përdorur maje lapsi të bëre nga kristali i çmuar zafir, në vend të majes se lapsit prej çeliku.


Procedura e mbetur është e gjitha e njëjtë me teknikën Classic FUE.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP

Transplant Flokesh DHI

Teknika e stilolapsit Implantues ose DHI (implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve), injektohet në lëkurë përmes lapsit (implantues) te rrënjëve të marra me metodën FUE. Me tekniken DHI gjëndrat e flokëve implantohen një nga një direkt në zonën marrese që duhet të mbulohet. Secila gjëndër e flokëve vendoset në një drejtim, kënd të veçantë dhe thellësi, falë mjetit të patentuar DHI, duke siguruar rezultate natyrale 100% dhe qëndrueshmëri maksimale. Flokët e implantuar vazhdojnë të rriten gjatë gjithë jetës së një personi dhe nuk bien.


Avantazhet e teknikës së stilolapsit Implanter

1. Duke marr parasysh faktin se maja e stilolapsit eshte e holle, folikujt mund te implantohen sa me afer. [...]

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP

Transplant Mjekre

Pothuajse 50% e meshkujve e kanë të vështirë të rrisin një mjekër të plotë, të shëndetshme,dhe me rritje të barabartë dhe pa fryrje ne disa fusha. Transplanti i njësive folikulare (FUE) është trajtimi përfundimtar për situata të tilla.


Ne fazën fillestare, identifikohet një vend i përshtatshëm si zone dhuruese dhe njësitë e folikulit nxirren me makinën nxjerrëse. Cdo njësi përbëhet nga 1-4 gjëndra flokësh. Në fazën e dytë, nën anestezi lokale, bëhen prerje të vogla në zonën dhuruese dhe me pas mbillen folikujt dhe vendosen në zonën marrese.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP

Transplant Vetullash

Vetullat jane nje pjese shume e rendesishme ne fytyren tone, jane karakteristika dalluese ne fytyren e njeriut. Ka shumë produkte kozmetikë ose ilaçe që përdoren për të rindërtuar humbjen e vetullave.


Sidoqoftë Ky operacion jep rezultate te kenaqshme në grupin e pacientëve që pësojnë aksidente, trauma, djegie dhe disa probleme dermatologjike. Ashtu si në transplantin e flokëve, rrënjët mblidhen një e nga një nga pjesa e prapme e kokës dhe me pas mbillen folikujt ne pjesen e vetullave.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP

Para Transplantit te Flokeve

Mjeku do të bëjë nje analize te detajuar të flokëve tuaj në klinikë, ose për nje konsulte online falas mund t'i dërgoni fotot tuaja përmes faqes sonë të internetit ose whatsapp.

- Shkalla e renjes së flokëve tuaj.

- Struktura dhe trashësia e flokëve.

- Dendësia e flokëve në zonën e donatore (ana e pasme e kokës).


Cfarë duhet të bëni para transplantit të flokëve me teknikën FUE;

1- Mos merrni ilaçe qe ndikojne për hollimin e gjakut [...]

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP

TERAPITE KUNDER HUMBJES SE FLOKEVE

Humbja e flokëve mund të ndikojë në lëkurën e kokës ose të gjithë trupin tuaj. Mund të jetë rezultat i trashëgimisë, ndryshimeve hormonale, kushtet mjekësore ose medikamentet. Cdokush mund të përjetojë humbje të flokëve, por është më e zakonshme tek burrat.


Tullacia zakonisht i referohet humbjes së tepërt të flokëve nga koka. Humbja e flokëve e trashëguar me moshën është nje nga shkaqet me te zakonshme te tullacisë. Disa njerëz preferojnë të lejojnë humbjen e flokëve pa e trajtuar.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Ekipi profesional

 • Teknologjia e fundit

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim falas

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Sesione të PRP

 • Pacientë të lumtur

ME SHUME INFORMACION WHATSAPP
 • Hapat e Transplantit te Flokeve

 • hair analyse
  Inspektim dhe analize: Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

  Paraprakisht para operacionit, pacientit I duhet nje analize e densitetit të flokëve,dhe numri I folikujve të nevojshme për transplantin e tyre.

 • drawing-hairline
  Vijezimi dhe matja e flokëve Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

  Behet rruajtja e flokëve të pacientit, dhe përcaktimi I një imazhi të transplantit, atëherë fillon procesi i planifikimit ...Domethene se sa shumë folikuj do te merren dhe se sa folikuj do te mbillen.

 • Zgjedhja e kanaleve dhe folikujt e transplantuar Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

  Transplanti i flokëve do të bëhet me kanale të hapura në kokë, dhe më pas do të vendosen folikujt.

  hair transplant surgery
 • hair washing after hair transplant
  Larja dhe Kujdesi: Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

  Ekspertet e klinikes tone do t’ju shpjegojne informacionin e nevojshem për kujdesin e flokëve tuaj pas transplantit, dhe mënyren e përdorimit të trajtimeve dhe locioneve.

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

 • Me ekipin tone mjekësor do te arrini rezultatet me te mira. Ju do të jeni në gjendje të kontaktoni drejtpërdrejt me konsulentët tanë. Takimi juaj do të finalizohet brenda 24 orëve.

 • Ne ju ofrojmë një paketë gjithëpërfshirëse, per te mos shpenzuar para ose kohë shtesë për operacionin tuaj. Ju duhet thjesht të merrni një biletë fluturimi dhe të kontaktoni me ne. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth transplantit të flokëve, mos hezitoni të kontaktoni Klinikën Pro Hair Bank, Qendrën e Transplantit të Flokëve.

BENI NJE KONSULT Whatsapp
 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com