Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

OPERACIONI I TRANSPLANTIT TE FLOKEVE

Planifikimi: Rruajtja e flokëve bëhet në spitalin tonë para procedurës. Dhe llogariten folikujt për zonën e aplikimit.

Vija e përparme e flokëve: Vijimet behen sipas kërkesave dhe pritshmerive tuaja,ne ju tregojme linjen e re dhe natyrale per floket tuaja. Në zonën marrese do te mbillen folikujt nje nga nje, ne menyren me natyrale.

Anestezia lokale: Së pari, perdoret llak anestezik ne lekure, dhe më pas anestezia lokale kryhet në mënyrë të qetë.

Transplanti i flokëve me tekniken FUE zgjat 5-7 orë, në varësi të numrit të folikujve. Do të keni disa pushime për tualetin dhe ushqimin. Gjatë transplantit të flokëve mund të shikoni TV, të dëgjoni muzikë.

HAPAT E TEKNIKES FUE
Vijezimi i pjeses dhuruese dhe marrese. Vijezimi do të vendoset në marrëveshje të ndërsjellë me pacientin dhe brenda parametrave të përdorimit normal. Mjeku tregon zonat donatore dhe ato të marrjes, d.m.th paraprakisht do te behet vijezim, me shënues të veçantë, duke kufizuar zonën ku do te mbillen folikujt nga njëra anë dhe zonen ku do të marrin flokët nga ana tjetër. Zona dhuruese mund të rruhet pjesërisht ose plotësisht.

Nxjerrja e njësive folikulare nga zona dhuruese
Ne momentin qe vendoset zona dhuruese (pjesa e pasme ose anësore e kokës), aplikohet anestezia lokale. Vendosja e ndonjë linje periferike nuk është e nevojshme dhe e gjithë ndërhyrja kryhet tërësisht me anestezi lokale, e cila prodhon desensitimin e menjëhershëm të zonës ku do punojme: lëkurën. Kjo është arsyeja pse në 2 sekondat e para ka pandjeshmeri totale ne lekure , pa pasur nevojë të prisni, kështu që shqetesimet jane minimale. Mjeku përcakton në mënyrë jo traumatike dhe të pastër, fushat më të mira për të hequr flokët . Folikulat janë të vendosura në kontejnerë të përgatitur në temperaturë të ulët, sipas numrit të qimeve që ato përmbajnë. Një person nga e majta e pacientit numëron njësitë folikulare në mënyrë që pacienti të jetë në çdo kohë i vetëdijshëm për zhvillimin e tyre. Nxjerrja bëhet duke përdorur instrumente kirurgjikale milimetrikë të quajtura “grushta”. Kanë skaje të mprehta dhe varg cilindrik me një diametër nga 0.75 në 0.90 mm. Secili varg përdoret sipas diametrit të flokëve te pacientit. Pasi të jenë prerë me një “grusht”, njësitë folikulare nxirren nga skalpi I kokes me levizje jashtëzakonisht delikate. Njësitë folikulare të nxjerra në një seancë një-ditore janë rreth 1200 deri në 1500, sipas dendësisë së flokëve të çdo pacienti, që korrespondon me rreth 2500 deri në 3500 qime. Kjo mund të ndryshojë nga pacienti në pacient, në varësi të densitetit të zonës dhuruese.

Përgatitja e njësive folikulare
Pas ekstraktimit, njësitë folikulare vendosen në një vend të përshtatshem për të ruajtur gjallërinë. Nje pjesetar i ekipit fillon përgatitjen e njësive folikulare me një xham zmadhues (stereoskop) dhe dritat LED (per te mbajtur një temperaturë të përshtatshme). Përgatitja dhe mirëmbajtja e pershtatshme e njësive folikulare, janë kryesore për suksesin e transplantit të flokëve.

 • hair-transplant-surgery-albania

  Operacioni i Transplantit te Flokeve

 • Implantimi i njësive folikulare

  Në këtë fazë të procedurës, njësitë e hequra folikulare do të implantohen, duke aplikuar anestezi lokale tek zonat pritëse. Mjeku që implanton njësitë folikulare përcakton thellësinë, angulimin (prirjen) dhe drejtimin e rritjes së qimeve kur implantohet secila njësi folikulare.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com