Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

PARA TRANSPLANTIT

Mjeku do të bëjë nje analize te detajuar të flokëve tuaj në klinikë, ose për nje konsulte online falas mund t'i dërgoni fotot tuaja përmes faqes sonë të internetit ose whatsapp.

- Shkalla e renjes së flokëve tuaj.

- Struktura dhe trashësia e flokëve.

- Dendësia e flokëve në zonën e donatore (ana e pasme e kokës).

Cfarë duhet të bëni para transplantit të flokëve me teknikën FUE;
1- Mos merrni ilaçe qe ndikojne për hollimin e gjakut 1 javë para procedurës (aspirina, çajra bimorë, qetësues)

2- Nuk duhet të pini duhan 1 ditë para operacionit dhe nuk duhet të pini alkool 3 ditë më pare.

3- Mund t’i lani flokët me shampo dhe t’i masazhoni një natë më pare.

4- Ju duhet të hani para operacionit.

5- Ne do t’i rruajmë flokët tuaj në spital.

6- Ju duhet të vishni këmisha.

 • before-hair-transplant

  Para Transplantit te Flokeve

 • Dërgoni fotot tuaja përmes whatsapp, për të marrë këshilla online, falas ose për të lene një takim dhe për të marrë nje analize te detajuar per floket tuaj në klinikën tonë.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com