Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

TERAPITE KUNDER HUMBJES SE FLOKEVE

Humbja e flokëve mund të ndikojë në lëkurën e kokës ose të gjithë trupin tuaj. Mund të jetë rezultat i trashëgimisë, ndryshimeve hormonale, kushtet mjekësore ose medikamentet. Cdokush mund të përjetojë humbje të flokëve, por është më e zakonshme tek burrat. Tullacia zakonisht i referohet humbjes së tepërt të flokëve nga koka. Humbja e flokëve e trashëguar me moshën është nje nga shkaqet me te zakonshme te tullacisë. Disa njerëz preferojnë të lejojnë humbjen e flokëve pa e trajtuar. Të tjerët mund ta mbulojnë atë me stilime kozmetike, kapele ose shalle. Dhe disa të tjerë zgjedhin trajtime specifike në dispozicion me gjendjen e flokeve te tyre, për të parandaluar humbjen e mëtejshme dhe për të rivendosur rritjen e flokëve. Para se të ndiqni trajtimin e humbjes së flokëve, bisedoni me mjekun tuaj për shkakun e humbjes se tyre dhe opsionet e mundshme.

Shkaqet

Njerëzit zakonisht humbasin rreth 100 qime në ditë. Kjo zakonisht nuk shkakton rrallim të dukshëm të flokëve ne koke Sepse njekohesisht rriten flokët e rinj. Humbja e flokëve ndodh kur ky cikël i rritjes dhe i renjes nderpritet, ose kur gjëndrat e flokëve shkaterrohen dhe zëvendësohen me inde te lenduara.

Humbja e flokëve zakonisht lidhet me një, ose me disa nga faktorët e mëposhtëm:

- Historia familjare (trashëgimia). Shkaku më i zakonshëm i humbjes së flokëve është një gjendje trashëgimore e quajtur model mashkullor tullacie ose model femëror. Zakonisht ndodh gradualisht me plakjen, ose shkakton disa vende tullacie tek burrat dhe rrallim te flokeve tek grate.

- Ndryshimet hormonale dhe gjendjet mjekësore. Një sërë kushtesh mund të shkaktojnë humbjen e përhershme ose të përkohshme te flokeve, përfshirë ndryshimet hormonale për shkak të shtatzënisë, menopauzës dhe problemeve të tiroides. Kushtet mjekësore përfshijnë alopecia areata (al-o-PEE-ajo-u-ar-e-A-tuh), e cila shkakton humbje totale të flokëve, infeksione të kokës siç janë krimbi i unazës dhe një çrregullim i flokëve i quajtur trichotillomania (trik-o-til-o-MAY-neeuh).

- Medikamentet. Humbja e flokëve mund të jetë një efekt anësor i disa ilaçeve, siç janë ato të përdorura për kancer, artrit, depresion, probleme të zemrës, dhe presion të lartë të gjakut.

- Terapia e rrezatimit në kokë. Flokët mund të mos rriten ashtu si më parë.

- Një ngjarje shumë stresuese. Pas një tronditjeje fizike ose emocionale shumë njerëz përjetojnë një rrallim të përgjithshëm të flokëve. Ky shkak i humbjes së flokëve është i përkohshëm.

- Stilime dhe trajtime të caktuara. Stilimet e tepërta ose stilimet që terheqin flokët tuaj duke I shtrenguar , të tilla si pigtails ose cornrows, mund të shkaktojne traction alopecia. Trajtimet e flokëve me vaj të nxehtë mund të shkaktojnë inflamacion të gjëndrave të flokëve që çon në humbjen e tyre. Nëse shfaqen shenja nga demtime, humbja e flokëve mund të jetë i përhershme.

PRP & MEZOTERAPIA

Terapia me plazmë e pasur me trombocite (PRP). Terapia PRP është një trajtim i thjeshtë dhe natyral jo-kirurgjikal. Si tek burrat ashtu edhe tek grate terapia PRP mund të jetë përfituese për trajtimin e disa llojeve të humbjes së flokëve. Ky trajtim përfshin injektimin e plombit tuaj plazmen (PRP) në kokën tuaj, e cila natyrisht inkurajon faktorët e rritjes se qarkullimit te gjakut për të stimuluar rritjen e flokeve. Duke ndihmuar për nje pamje natyrale, rezultati përfundimtar ju mundeson një kokë me floke te plote dhe te shëndetshme.

 • prp-hairmesotherapy

  PRP-Mezoterapia

 • Trajtimi i humbjes së flokëve me mezoterapinë, është një injeksion me vitamina në lëkurën e kokës për të ndihmuar në përmirësimin qarkullimit te gjakut. Qarkullimi i mire I gjakut do të thotë që gjëndrat e flokëve ushqehen më mirë, dhe kjo ndihmon ne rritjen dhe shendetin e tyre.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com