FAQ

Pyetjet e bëra më shpesh

Kontaktoni me ne për të marrë rezultatet më të mira të transplantit të flokëve.


info@prohairbank.com - Phone - WhatsApp: +355 69 805 0000

Cfare eshte FUE?

Ekskluzioni i njësisë folikulare (FUE) është një lloj i procedurës së transplantit të flokëve, i cili ofron një numër me te larte te mbjelljes se folikujve në krahasim me metodat e tjera. Gjatë FUE, çdo gjëndër individuale mblidhet një nga një nga zona dhuruese dhe më pas transplantohet direkt në zonën e humbjes së flokëve. Një mjet i vogël dhe rrethor përdoret për të nxjerrë folikujt nga zona dhuruese, duke bërë një prerje shumë të vogël në lëkurën rreth folikulit, mbetet një vrimë e vogël me madhesi rreth 1 mm e cila shërohet gjatë ditëve në vijim.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Teknologjia e fundit

 • Konsultim falas

 • Sesione të PRP

 • Ekipi profesional

 • Mbështetje Online 24x7

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Pacientë të lumtur

WHATSAPP

Si ndryshon FUE nga metodat e tjera?

FUE konsiderohet si një teknologji shumë e re e procedurës së transplantit, pasi përfshin shumë aftësi dhe ekspertizë nga kirurgu që do te heqë nje nga nje gjëndrat e folikujve ne koke. Në llojin tjetër të transplantit të flokëve, folikujt hiqen te gjitha së bashku, të cilat më pas mbahen ne vende specifike ne menyre që kirurgu të beje mbjelljen e folikujve tek pacienti, një nga një.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Teknologjia e fundit

 • Konsultim falas

 • Sesione të PRP

 • Ekipi profesional

 • Mbështetje Online 24x7

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Pacientë të lumtur

WHATSAPP

A do të ngelet shenje?

Edhe pse të gjitha llojet e transplanteve moderne të flokëve heqin vetëm copa të vogla nga zona dhuruese, me tekniken FUT, do të ngelet një shenje e vogël lineare. Kjo nuk do të ndikojë në ripërtëritjen e flokëve në folikulat ngjitur, por për çdo individ që zgjedh ti leje flokët jashtëzakonisht të shkurtra, shenja mund të jetë e dukshme. Me FUE nuk ka gërvishtje të dukshme lineare, duke e bërë atë një zgjedhje më të mirë për këdo që deshiron flokët e shkurtër, ose që është i vetëdijshëm për shenjen qe mund te ngelet me llojin tjeter te transplantit. FUE le shenja te cilat zgjasin per disa minuta, ne momentin qe hiqet cdo folikul. Këto shenja janë praktikisht të pamundura për tu parë.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Teknologjia e fundit

 • Konsultim falas

 • Sesione të PRP

 • Ekipi profesional

 • Mbështetje Online 24x7

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Pacientë të lumtur

WHATSAPP

Ndiej dhimbje?

Procedura FUE do të kryhet nën një anestezi lokale dhe në përgjithësi do të jetë një proces pa dhimbje.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Teknologjia e fundit

 • Konsultim falas

 • Sesione të PRP

 • Ekipi profesional

 • Mbështetje Online 24x7

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Pacientë të lumtur

WHATSAPP

Si është shërimi?

Koha e rikuperimit për FUE është zakonisht rreth 6-8 ditë dhe siç mund të prisni, për shkak të heqjes së folikujve , zakonisht ka pak ënjtje te kokës. Kjo është vetëm e përkohshme dhe do të zgjidhet plotësisht. Rimëkëmbja pas një procedure FUE ka tendencë të jetë më e shpejtë sesa tek llojet e tjera të transplantit të flokëve, dhe ka më pak efekteve anësore, të tilla si mpirja e kokës, dicka qe mund të ndodhe pas një procedure FUT dhe te zgjase deri në gjashtë muaj.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Teknologjia e fundit

 • Konsultim falas

 • Sesione të PRP

 • Ekipi profesional

 • Mbështetje Online 24x7

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Pacientë të lumtur

WHATSAPP

Sa shpejt do t'i shoh flokët e mi të rinj?

Pas përfundimit të procedurës do të shihni floket tuaja të reja dhe formën e tyre përfundimtare. Sidoqoftë, këto qime të reja normalisht do të bien brenda dy javësh. Kjo është plotësisht normale dhe është pjesë e ciklit te përgjithshëm te rritjes se flokeve. Brenda 3 deri ne 6 muaj, qimet e reja do të fillojnë të rriten,por ka disa raste qe efekti i plote mund te jete i dukshem pas 12 muajsh.

 • Mjekë të Kualifikuar

 • Teknologjia e fundit

 • Konsultim falas

 • Sesione të PRP

 • Ekipi profesional

 • Mbështetje Online 24x7

 • Pako Gjithëpërfshirëse

 • Pacientë të lumtur

WHATSAPP
 • Rezultate Natyrale

 • Mbështetje Online 24x7

 • Konsultim Falas

 • Cmimi me i Mire

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com