Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

TRANSPLANTI SAPPHIRE FUE

Dallimi midis Sapphire FUE dhe Classic FUE është vetëm tek hapja e mikro-kanaleve. Gjatë procesit te krijimit të prerjeve brenda sitit marrës, kirurgu kryen Sapphire FUE duke përdorur maje lapsi të bëre nga kristali i çmuar zafir, në vend të majes se lapsit prej çeliku.

 • Sapphire FUE

  Transplant flokesh Sapphire FUE

 • Procedura e mbetur është e gjitha e njëjtë me teknikën Classic FUE.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com