Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

TRANSPLANTI PER MJEKER DHE MUSTAQE

Pothuajse 50% e meshkujve e kanë të vështirë të rrisin një mjekër të plotë, të shëndetshme,dhe me rritje të barabartë dhe pa fryrje ne disa fusha. Transplanti i njësive folikulare (FUE) është trajtimi përfundimtar për situata të tilla. Ne fazën fillestare, identifikohet një vend i përshtatshëm si zone dhuruese dhe njësitë e folikulit nxirren me makinën nxjerrëse. Cdo njësi përbëhet nga 1-4 gjëndra flokësh. Në fazën e dytë, nën anestezi lokale, bëhen prerje të vogla në zonën dhuruese dhe me pas mbillen folikujt dhe vendosen në zonën marrese.

Transplantet e mjekrës dhe mustaqeve kryhen duke përdorur teknikën FUE, dhe behen për të përmirësuar rritjen e flokeve dhe shfaqjen e mjekrës dhe mustaqeve. Kirurgjia estetike jep rezultate të suksesshme kur folikulat dhuruese kanë karakteristika të ngjashme me llojin e flokëve që dëshironi të implantoni.

 • beard-transplant-albania

  Transplant Mjekre ne Shqiperi

 • Nëse flokët e fytyrës janë mjaftueshëm te përshtatshme për të mbushur një pjese tullace kjo pjesë mund të jetë zonë dhuruese dhe folikulat mund të nxirren nga kjo pjesë. Sidoqoftë, për transplantet e mjekrës dhe mustaqeve flokët zakonisht merren nga pjesa e prapme e kokes, por gjithashtu edhe kraharori mund te përdoret si zonë donatore. Teknika FUE nuk shkakton ndonjë kruarje të dukshme. Pas operacionit zona e trajtuar mund të duket pak rozë për disa ditë por do të rikuperohet brenda një jave.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com