Pro Hair Bank

BENI NJE KONSULTE

prohairbank-hairtransplant-albania

Me ekipin tone mjekesor mund të arrini rezultate natyrale të transplantit të flokëve.

TRANSPLANTI I VETULLES

Vetullat jane nje pjese shume e rendesishme ne fytyren tone, jane karakteristika dalluese ne fytyren e njeriut. Ka shumë produkte kozmetikë ose ilaçe që përdoren për të rindërtuar humbjen e vetullave. Sidoqoftë Ky operacion jep rezultate te kenaqshme në grupin e pacientëve që pësojnë aksidente, trauma, djegie dhe disa probleme dermatologjike. Ashtu si në transplantin e flokëve, rrënjët mblidhen një e nga një nga pjesa e prapme e kokës dhe me pas mbillen folikujt ne pjesen e vetullave.

 • eyebrow-planting-albania

  Transplant Vetullash ne Shqiperi

 • Duhen afërsisht 3 orë per kete operacion, dhe pacienti mund të bëjë dush 2 ditë pas operacionit. Vetullat e transplantuara mund të rriten më shpejt brenda 2 viteve te para, por në periudhën e mëvonshme ato përshtaten me shkallen normale te rritjes së vetullave. Me operacione të realizuara mirë behet e mundur arritja e rezultateve të shkëlqyera.


Operacioni i Transplantit te Flokeve

Dërgoni fotot tuaja neperpërmjet whatsapp dhe merrni falas nje analize te detajuar per flokët tuaja.

Transplant Flokesh Sapphire FUE

Klinike Transplanti Flokesh ProHairBank ne Shqiperi

Transplant Flokesh DHI ne Shqiperi

DHI (Direct Hair implantation - Implanter Pen Technique

Transplant Mjekre ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Vetullash ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

Transplant Flokesh FUE ne Shqiperi

Follicle Unit Extraction (FUE) Technique

 • Adresë

  Rruga e kavajes, ne krahe te qendres Globe. Kati i 2.

 • Telefon

  +355 69 805 0000

 • E-mail

  info@prohairbank.com

 • Faqet në internet

  www.prohairbank.com